Dare to.

Jeg har snakket litt om å heie på hverandre denne uken, og jeg vil avslutte uken med å heie på to damer fra Trondheim. Som har våget å satse, våget å følge drømmen og har nå satt sine idèskisser i produksjon. Et unikt og fantastisk oppbevaringsprodukt, som oser kvalitet, skandinavisk design og personlighet.

La meg vise dere ORGANIZE, designet av Hege Magreth Åbelvold og Anniken Zahl Furunes i Dare to. Designstudio.

4ORGANIZE

“En innovativ oppbevaringsserie for hele hjemmet. Fleksibel, personlig og plassbesparende. Vårt designstudio ser utfordringene i hverdagen og har troen på gode materialer og praktiske løsninger”

Dare to. Designstudio

5ORGANIZE 8ORGANIZE

Perfekt til kjøkkenet! Gosh, jeg skulle ønske jeg hadde en vegg som kunne romme denne organizeveggen.

12ORGANIZE 14ORGANIZE

Men jeg har tanker og en vegg i yttergangen, der vil den passe perfekt!

15ORGANIZE 19ORGANIZE

Utrolig flott i hvitt også, for stuen!

Dare to. skal til Bergen, på Interiørmessen og jeg gleder meg veldig til å se nærmere på dette. For dere som ikke skal til Bergen, lanserer Hege og Anniken ORGANIZE i sin nettbutikk 10.10 – kl 10:00 – så følg med.

Hva synes du?

God Fredag!

Foto: Anniken Zahl Furunes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *