Fortsatt ikke lei.

And Tradition 2014-1686-Modifica copia Bis-Modifica

Jeg er fortsatt ikke lei av marmor – og disse fine lampene fra &tradition skulle jeg gjerne hatt en klase av i trappen. Elsker når de sammen skaper et kult uttrykk, og at ikke alle ser like ut. Er du lei marmor?

Marble Light_Campaign_05-2

Men det er én ting jeg er litt lei av allerede merker jeg…. Og det er at det blir mørkt i rekordfart på ettermiddagen. Jeg rekker ikke tenke tanken på å ta bilder før det er bekk mørkt ute. Jeg får bli flink til å ta bilder i helgene for å dele utover uken – bloggen skal ikke ta vinterdvale.

Nå skal vi pakke til fjelltur – jeg gleder meg til tre dager i fjellet med min kjære!

Foto: andtradition.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *