Hilde Mork

Etter Design Talk forrige helg i Bergen, er det en presentasjon som virkelig satte spor i meg. Det var presentasjonen til Hilde Mork, og en video hun hadde laget i ekte Hilde Mork stil. Sart, vakker og nydelig! Hun har også et fantastisk vinnende vesen, og er så skjønn å snakke med.

Har du ikke sett Hilde sitt arbeid så anbefaler jeg deg å sjekke ut hennes instagram; @hildemork78, samt bloggen hennes hildemork.com. Jeg har hatt en real opprydding i de jeg følger på instagram, for å gi plass til de som virkelig inspirerer meg, sånn som Hilde gjør. Det har raskt blitt mye støy i feeden min merker jeg, og de gode, vakre kontoene forsvinner i mengden. Nå fikk jeg tatt en runde, ryddet litt opp og insta er fylt med de jeg elsker å følge.

Nå er det helg, og jeg skal besøke lokalene jeg skal holde foredrag i i morgen. Jeg skal se på det tekniske utstyret og få en følelse over hvordan det vil bli når jeg stå på scenen! Jeg er veldig spent, og håper jeg klare å holde nervene i sjakk.

Ønsker dere en nydelig helg!

Foto: Hilde Mork via elisabethheier.no 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *