I dag, er dagen.

Det har vært mye fokus på foredraget siste uken, og for dere som nå er lei – scroll videre. Det har vært veldig deilig for meg å lufte alle tankene mine, for så og få SÅ mange heiarop og gode meldinger. Det gjør noe med meg og dere er med på å gjøre med selvsikker og lar meg føle veldig på “at dette kan jeg”! Tusen takk!!

Noeblog.com / Home

Jeg sitter nå på kjøkkenet og tar siste finpuss på foredraget. I går kveld filmet jeg meg selv, for å se hvordan alt var og hørtes ut. Denne filmingen er jeg VELDIG glad for at jeg gjorde, og har lært veldig mye av å se på meg selv. Samtidig sa jeg mange nye ting, som jeg nå tilfører i notatene i foredraget. Så skal du noen gang holde en presentasjon eller foredrag – film deg selv mens du går igjennom presentasjonen. Gull verdt!

Noeblog.com / Home Noeblog.com / Home

Anders har vært en engel denne uke og stått på for jentene og alt her hjemme. Jeg har vært mer eller mindre fraværende hver kveld, og jeg kjenner det nå skal bli deilig å ta tilbake hverdagen å være tilsetede igjen! ;-)

Noeblog.com / Home

Håper dere alle får en spennende dag! Jeg har fått søsteren min med meg på laget, slik at hu skal sende snap fra dagen idag – så legg til; noeblog på snap for å se video og bilder fra dagen! :-)

“Life begins at the end of your comfort zone” – Hell yes! I can feel it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *