Ikke glem!

Inneholder annonselenker

Ikke glem at jeg har rabattkode til dere på ellos.no (adlink) sitt yttertøysortiment. Ved å bruke rabattkoden under får du hele 25% rabatt på alle uteklær, og ikke bare ellos eget merke men også alle merker som Ilse Jacobsen, Kari Traa, Reima osv. Rabattkoden varer kun ut morgendagen!

ells_0136428_15282

Jeg klarte ikke holde fingrene fra denne fantastiske parkasen fra Áhkká. Jeg kjøpte den som er i fargen Mk.gråmelert, og den var virkelig verdt kronene. Med 25% rabatt ble det bare 749,- Du finner den her (adlink).

Klikk her for å komme til ellos.no (adlink)– bruk rabattkode: 325413!

Vilkår: Gjelder på alle ytterplagg i Ellos sortiment, også merkevarer. T.o.m. 11.10.15. Rabatten trekkes fra i kassen. Kan ikke kombineres med andre tilbud og prisreduserte varer. Maks 1 gang/kunde.

Ønsker dere en god kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *