På kjøkkenveggen.

Den ene veggen på kjøkkenet har vær snau siden vi flyttet inn. Med unntak av en liten stund, da wallsticker-kalenderen til Ferm Living hang der. Den ble ikke brukt, og derfor tok jeg den ned igjen. Nå så fant jeg endelig den perfekte vegghengeren, fra Menu hos kollektedby.no.

My spot by Menu. NOEblog.com

“Think of My Spot as a washing line for inspirations, ideas and important information. Fix it to the wall and use to curate a corner of your space with postcards and art.”

Menu.as

My spot by Menu. NOEblog.com

Til vanlig har jeg og Anders hver sin kalender som synker på telefonene våre. Men vi ser vi trenger en hverdagskalender vi kan skrive på barnehageplan og middagsplan som kan henge på kjøkkenet. Derfor fikk jeg tak i familiekalenderen til Ms. Hay og har nå skrevet ned 4 uker med planer og skal også få planlagt middagene fremover – som er hengt opp. Tanken er også at regninger og andre huskelister skal henge her, men inntil videre brukes det som et stilleben også.

My spot by Menu. NOEblog.com

Det geniale med My spot er at jeg også kan henge opp andre vakre ting. Som postkort med fine motiv, en ‘fake’ blomst eller annet. Jeg elsker å bytte ut og vise forskjellige ting, derfor passer denne perfekt inn hos oss.

My spot by Menu. NOEblog.com

Lillesøster og jeg koser oss hjemme! Storesøster er på overnatting til mormor, og det er deilig å kosemose bare en prinsesse om gangen ;-)

Hvilke kalender og system har dere hjemme?

God Lørdagskveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *