Takknemlig og stolt.

 
Dagen i går kan beskrives med ett ord; magisk! Jeg kjenner på en enorm stolthet, jeg klarte det. Mange timers forberedelse var over på en halv time, og jeg tok med 220 interiørglade damer og herrer på vår reise til å skape drømmehjemmet. Jeg snakket om alle valgene, de litt vanskeligere tingene, de gode følelsene og hvordan det ser ut bak fasaden i et bloggehjem. 

Publikum var fantastisk og ga meg den responsen og tryggheten jeg trengte for å holde roen (selv om jeg følte meg som et nervevrak innvendig). Det hjalp spesielt godt å vite at jeg hadde mine nærmeste venniner og familie i salen! Ikke minst var det utrolig gøy å møte Einar igjen, som er et fyrverkeri av en fargeklatt jeg beundrer og ser opp til. Hans ro under forberedelsene, var det jeg trengte. 

Jeg lot ikke nervene ta overhånd, jeg klarte det! Tusen takk til alle som skriver meldinger, alle gode klemmer og tilbakemeldinger – det gjør meg ydmyk og rørt. Dette betyr så mye mer for meg enn historien jeg fortalte. Dette er toppen av kransekaken etter en enorm reise og et fantastisk år.

God Søndag! 

3 Comments

 1. May Helen Alstad Oct 25, 2015

  ❤❤❤

  Reply
  • Jorid Kvam Oct 25, 2015

   <3

   Reply
 2. Elin Oct 26, 2015

  GRATULERER!! Så utrolig morsomt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *