Vindusflater og utsikt.

God formiddag!

Vi har vært oppe noen timer og nyter en d e i l i g høstdag, med sol på himmelen og skal avgårde om en liten time for å spise lunsj med svigermor og svigerinne.

Selv om det raskt blir mørkt på kveldene, flommer lyset inn i huset vårt på dagtid. Det var noe av det jeg forelsket meg i ved Nordbohus, Nexus. Alle vinduer i hovedetasjen går fra gulv til tak, og selv om det innebærer at det er noen mindre veger å henge ting på, eller sette skap – så er alt lyset verdt det!

IMG_4757 copy

Favorittvinduet i hele huset, er selvfølgelig det som er på tv-stuen som går helt opp til taket. Her er det åpen løsning, og jeg elsker romfølelsen. Selv om vi valgte å trekke igjen den åpne løsningen til 2. etg,  for å få tv-stue og balkong gir dette rommet den gode følelsen som huset hadde da vi først begynte å se på det.

IMG_4760 copy IMG_4761 copy IMG_4763 copy

Det er vinder i sidene også i ‘innhuket’, som gjør at vi ser fra spisestuen gjennom til lignende vindu i tv-stuen.

IMG_4777 copy

Midtstuen – som er blitt litt husets hjerte, der vi alltid passerer, men også koser oss foran ovnen med besøk og eller bare alene.

IMG_4781 copy

Utsikten vår, er også det beste ved tomten og nå er endelig rekkverk ferdig og vi kan åpne opp og nyte! Der vi bodde før hadde vi også utsikt, og tenkte det ikke var så viktig ved nytt hus – men fy søren så glad jeg er for at vi har et hus med utsikt!

Hvilke detaljer liker du best ved deres hus?

Ønsker dere en fin Lørdag!

Ps: Ikke glem at jeg har rabattkode for ellos.no, der du kan handle alle ytterplagg med 25% rabatt. Også alle merkeklær! Se innlegget her.

5 Comments

 1. Chris Oct 10, 2015

  Skulle gjerne hatt slike vinduer og utsikt, det ser fantastisk ut. Jeg foreslo for mannen om ikke vi kunne gjøre 2 vinduer om til 1 stort. Men han ble ikke overbevist om at det var nødvendig. ???? Ha en flott lørdagskveld.

  Chris

  Reply
 2. Hanne Oct 31, 2015

  Hei, jeg må bare spørre deg om en ting. Hvor høyt henger tvbenken fra gulvet og hvor høyt henger tven ? Skal feste tvbenk selv nå i veggen og vet ikke hva høyde vi skal henge den på =/

  klem

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 01, 2015

   Hei, benken henger ca 20 cm over gulvet og tvn henger ca 10 cm over benken. Benken er 40 høy :)

   Reply
 3. Nina Nov 24, 2015

  Vilken underbar utsikt! :)

  Hurudant golv har ni? Det ser fint ut!

  Ha en fin dag!

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 24, 2015

   Hei Nina, tusen takk :-) Det er Nouvau Snow fra Kahrs. Ha en god dag :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *