Hjemmedag og NYC.

God Tirsdag alle!

I dag er jeg hjemme med pjusk lillesøster, og vi koser oss med Kaptein Sabeltann og Karsten og Petra på film. Ingenting er så deilig som å ha en liten frøken, som ikke er helt i form, som krøller seg inntil bare for å være nær. Etter helgen, har det vært mange tanker og takknemlighet for alle jeg har rundt meg – på hva de gir og hvor heldig jeg er! <3

IMG_4841 IMG_4842

Innimellom filmtitting idag blir det både tid til klesvask, oppvask, litt kaffe OG lese litt i guiden om New York, som Cereal Magazine har gitt ut. Jeg gleder meg som bare det til å besøke byen igjen, sammen med to av de beste jentene jeg kjenner.

IMG_4845 IMG_4846

New York byr på så mye, opplevelser og impulser! En by man aldri kan bli lei. Har du lest mine beste New York tips? De finner du her.

IMG_4850

Ønsker dere en god dag – vi skal kose oss videre hjemme og håper formen bedrer seg slik at vi kommer i gjenge igjen i morgen!

– J

10 Comments

 1. Chris Nov 17, 2015

  God bedring til lillesøster, håper hun blir raskt frisk. Jeg drømmer om å reise til New York, har lest tipsene dine flere ganger. Ha en fin kveld.
  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 17, 2015

   Tusen takk :-) En hjemmesag gjorde godt, og tilbake i bhg og jobb i morgen regner jeg med. Så kjekt at du har lest tipsene, gled deg til du en dag skal besøke byen. Jorid

   Reply
 2. Tine Nov 17, 2015

  Elsker stiler, lurer veldig på hvor du har kjøpt den kule stolen?

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 18, 2015

   Tusentakk :-) Den er fra Den blå krukke på Verdal, merket Kartell Masters.

   Reply
 3. Marit Nov 19, 2015

  Hei!
  Så fin blogg du har! Jeg er ganske ny på dette med blogg…og tenkte skulle følge deg her inne, men aner ikke hvordan man følger! :P

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 20, 2015

   Hei Marit, så gøy at du har begynt å blogge :-) Jeg har ingen følgefunksjon, annet enn i sosiale kanaler og bloglovin. Lykke til, gleder meg til å følge deg :-)

   Reply
 4. Anne Nov 20, 2015

  hei! jeg lurer på om sofaen på tv- stua deres er fra söderhamn, og i såfall om dere er fornøyd? med comfort osv :)

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 20, 2015

   Hei :-) Det er det! Veldig fornøyd, god å sitte/ligge i!

   Reply
 5. emilie Nov 23, 2015

  Hei! Lurer på hvilke mål du har på gulvteppet ditt! Utrolig fint! Vurderer å kjøpe noe tilsvarende, og lengden der så perfekt ut!

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 24, 2015

   Hei Emilie, det er fra Ellos – men husker ikke målet.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *