Hvor blir tiden av?

Inneholder annonselenke

Jentene er i seng, og min kjære er tålmodig – går mellom, ordner og finner tid til dem begge slik at de etterhvert finner roen i sengen. Jeg er den mer utålmodige sorten, som ikke like lett klarer å finne balansen mellom å ha tid til begge to, og samtidig være tålmodig med en treåring som tester grensene.

img_9037.jpg

Mens Anders legger jentene har jeg brukt tid på å gå igjennom mine 7000 (!!) bilder på mobilen, og slettet 1000 av de. Tullebilder, 100 bilder av akkurat samme motiv, hundrevis av selfier (!!) og mange jobbilder. Jeg mimret tilbake tre år da lillesøster var baby, da vi bodde i det gamle huset og når vi flyttet i sokkelen til svigers og alle bildene fra byggingen. Hvor ble de tre årene av?

img_9038.jpg

Når jeg tenker tilbake på den reisen vi har hatt, er jeg ydmyk og takknemlig. Det har vært til tider tøft og det snakket jeg om på foredraget mitt forrige helg. Det med å finne tid til hverandre, sjonglere jobb, venner og samtidig ha tid og overskudd til hverdagene – som det jo er flest av.

img_9039.jpg

Den fine klokken min er fra (adlink) Daniel Wellington

Turen jeg og min kjære fikk i helgen, som dere kan lese om under, var toppen av kransekaken. Det var akkurat det vi trengte nå, som premie etter en høst der vi har jobbet oss gjennom en tyngre periode, pga av husbyggingen. Endelig fikk vi tid til hverandre, tid til å være takknemlig, tid til å savne jentene og tid til å drømme om fremtiden – i verdens vakreste natur!

Nå må alle hverdager komme, alle dager vi skal være sammen, tiden vi skal tilbringe med familie og venner – jeg har landet, med hele hjertet og hodet. Og selv om tiden flyr, skal jeg nyte hvert minutt.

Takk for at du leser!

2 Comments

 1. Randi Nov 02, 2015

  Med en sykdom som forstyrrer og roter til sier jeg det samme som deg-gi meg vanlige hverdager! De er jo det flest av og selv om det er hektisk å være småbarns foreldre,tror jeg at det er nettopp disse dagene vi blir å savne mest når vi blir gammel.

  Har fulgt deg lenge Jorid og jeg synes at bloggen din har vokst masse. Spesielt språket ditt,de fine tekstene du skriver,du er så flink å beskrive tilværelsen med så gode ord.

  Ha en fin helt vanlig og ordinær uke! ????

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 02, 2015

   Hei Randi,
   Ja til hverdager og de små tingene vi kan glede oss over! Tusen takk for koselige ord, det betyr veldig mye. Bloggen har vokst med meg, og det føles så godt med en plass der jeg kan lufte tankene – spesielt om mine tekster kan treffe andre.

   You made my day! Tusen takk :-)
   Ønsker deg og en fin uke! <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *