På kjøkkenøyen.

God ettermiddag!

Nok en arbeidsdag er over, og dagene flyr virkelig avgårde. Jeg ser mange har begynt med forberedelser til Desember og jul, men jeg er i grunn veldig avslappet til alt som har med jul å gjøre. Jeg har handlet et par julegaver, og har som mål og bli ferdig med de til 1. Desember. Det skal det bli magisk å feire jul i nytt hus, selv om pappaen må reise på nordsjøen.

IMG_2687

Tenkte å vise dere noen detaljer fra kjøkkenøyen vår, de FÅ gangene det er ryddig. Haha! Vi ønsket oss en stor og romslig kjøkkenøy, for å samles rundt og spise mat på farten. Men det er også den plassen i huset hvor alt havner. Papirer, nøkler, post og alt mellom himmel og jord – det ser ikke ut i perioder…

IMG_2692

Det er også her jeg stort sett sitter å jobber på kvelden, og det er så koselig og den perfekte plassen i huset – synes jeg.

IMG_2693

Vi er helfrelst i produktene til Nicolas Vahè og bruker både krysser og oljer til matlagingen. Ikke feil at de ser bra ut heller, slik at de kan skape et stilleben på øyen foran koketoppen.

IMG_2694

Håper du får en fin ettermiddag!

<3

2 Comments

 1. Anne Grethe Nov 14, 2015

  Hvor er “bildelisten” fra? ????

  Reply
  • Jorid Kvam Nov 14, 2015

   Den er fra Menu ????

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *