Deilige fredag.

Fredagen er her, og nå er det klart for en fin fin helg – med gode venner overnatting og juleforberedelser. Selv om det er litt trist at Anders reiser på Nordsjøen nå like før jul, så skal vi utnytte de siste to helgene til å virkelig kjenne på julestemningen og skape egne tradisjoner! <3

FullSizeRender 2

Huset bærer preg av en hektisk uke, men det får bare vente til i morgen. Lillesøster sover til farmor og farfar, storesøster koser seg hjemme og det er deilig for liten å være alene sammen med oss. Sviblene er i full blomst også, og det dufter så deilig, i den ene kroken av kjøkkenet som faktisk er ryddig ;-)

FullSizeRender 3 FullSizeRender 4

RO – et av mine favorittduftlys fra Skandinavisk og jeg ønsker med juleserien de har laget også. Duftlys er et must her hjemme, de skaper en så god stemning. RO er et vakkert ord!

FullSizeRender

Hvilke planer har du denne 3. adventshelgen? Mitt forslag er å være sammen med de du er glad i, for å skape gode minner og kanskje noen nye tradisjoner!

God Fredag, klem Jorid

4 Comments

 1. Siv Dec 11, 2015

  Så fint hos deg Jorid :) Jeg jobber i helgen, men det blir også litt tid til julemarked og kirkekonsert da et av mine fem flotte tantebarn skal spille med korpset :) Håper på å få litt julesteming.

  Ha en fin helg.

  Siv

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 11, 2015

   Herlig med julemarked og kirkekonsert! Da kommer julestemningen da :-) Tusen takk fine!

   God kveld <3

   Reply
 2. Kariann Dec 16, 2015

  Denne kommentaren har lite med innlegget i grunn, men håper du kan tilgi meg det. :)
  Jeg var fast leser av bloggen din da den het Noe På Hjertet. Jeg elsket tittelen og budskapene du kom med. Jeg syns det var moro å se deg som mamma, men ekstra gøy å få se det fine huset deres. Å så misunnelig jeg var. Hehe.
  Jeg skal ærlig innrømme at mens dere holdt på å bygge dette nye huset, som også er kjempe lekkert! Så falt jeg litt av lasset. For meg ble det litt kjedelig med inspirasjonsbildene du la ut. Men nå som du er tilbake igjen, og viser frem flott interiør, fine bilder så koser jeg meg virkelig! Takk for at du kom tilbake igjen. :D

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 16, 2015

   Hei Kariann! Tusen takk for hyggelig kommentat, den setter jeg stor pris på. Det har vært en lang reise denne bloggen, og endelig er det deilig å være tilbakr slik jeg ønsker.. Gleder meg til fortsettelsen!

   Ha en god dag og good jul! <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *