Hard work pays off!

29. November sendte jeg en mail, jeg aldri hadde trodd jeg skulle sende. Du kan lese alt om denne mailen i dette innlegget, som jeg skrev 7. Desember.  Et personlig innlegg, om hvordan det er å ikke føle seg vell, om alle de tankene og følelsene jeg har dyttet til side og ikke latt komme til overflaten. Jeg tok tak, jeg sendte mail, jeg har fått hjelp og all verdens støtte og heiarop fra mine nærmeste og følgere i sosiale kanaler.

IMG_3294

Hvem skulle trodd for en måned siden at jeg I dag, 2. Juledag skulle krysse av treningsøkt nr 15 (femten!!) for Desember, at JEG har løpt 4,8 mil og trent styrke i nesten to timer? Når jeg ser tilbake på det, på kalendere og på resultatene så er jeg meget stolt. Gleden ved å trene har kommet til gangs, og jeg er aller mest fornøyd med at jeg ikke har latt julen stoppe meg. Jeg har ikke vært streng på kostholdet eller skrevet i treningsdagboken hva jeg har spist disse juledagene, men jeg har trent. Det er en ubeskrivelig følelse jeg har nå, hva jeg har klart å gjennomføre i Desember og at jeg også får resultater av arbeidet som er lagt ned. For meg har det viktigste vært å si høyt det jeg har holdt inne på, planlegge ukene og tenke på den gode følelsen etter endt trening…

Jeg har parallellt med treningen hatt gleden av å slå følge med en fin gjeng jenter på snapchat og min egen TeamNOE gruppe på facebook, som motiverer meg og bidrar til at treningsøktene gjennomføres – for det er ikke hver kveld motivasjonen er på topp altså. Det har vært så gøy, og håper flere blir med, legg til noeblog på snapchat.

Jeg ønsker dere alle en fin romjul videre! Tusen takk for alle fine mail, kommentarer og tilbakemeldinger – det setter jeg uendelig stor pris på. <3

4 Comments

 1. Siv Dec 27, 2015

  Så bra jobbet Jorid!! Skulle gjerne ha vært på trening jeg også i julen,men influensaen herjer:( Har meldt meg inn på treningssenter, da det ikke hver dag er like fristende å jogge ute i dårlig vær.
  Ha en fortsatt god jul :)

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 27, 2015

   Tusen takk! :) Huffda, håper den slipper snart. Viktig å ta det med ro da!

   Nyt romjulen videre!

   Reply
 2. Karin Dec 27, 2015

  Bra jobba! Gøy å følge med på dette! Du skriver at du ikke har loggført mat i treningsdagboken i jula, gjør du det til vanlig? Har du satt deg noe mål annet enn livsstilsendring? Må si du er kjempeflink! Skulle ønske jeg var like flink (det er det bare meg som kan gjøre noe med)

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 27, 2015

   Tusen takk :-) Jeg skriver ned det jeg spiser på vanlige hverdager som er en del av opplegget til min personlige trener. Slik at hun kan veilede og hjelpe meg, da mat og trening henger så godt sammen. Jeg har noen mål om å bli bedre på en del øvelser samt komme ned på trivselsvekt etter to svangerskap! :-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *