Jula 2015

Vi er klare for å feire jul, sammen – med familien min. Jentene er i ekstase, koser seg med bestefar og playmo – og ribba står i ovnen. Om litt kommer mamma og søsknene mine! Julemusikken runger i taket, og juleroen har senket seg.

IMG_4934

Julebordet er pyntet enkelt med hvitt, grønt og sølv. Kulene er fra Designbazaar, reinsdyrene har jeg fått av mormor, Kähler sine fine trær for øys og de grønne trærne er fra Søstrene Grene.

IMG_4944 IMG_4946 IMG_4947

“The spirit of Christmas is the spirit of love and of generosity and of goodness. It illuminates the picture window of the soul, and we look out upon the world’s busy life and become more interested in people than in things.” – T.Monson

IMG_4950

Jeg ønsker dere alle en flott dag og kveld – nyt tiden sammen med deres kjære og ta vare på de rundt deg. Jeg sender også tanker til de som ikke har det like greit; Send SMS Glede til 2490 og gled en som gruer seg til jul (kr 80,-). Les mer på KirkensBymisjon her.

Stor juleklem Jorid

2 Comments

 1. Chris Dec 24, 2015

  Et nydelig pyntet bord du har ordnet. Ønsker deg og dine en riktig god jul.

  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 24, 2015

   Tusen takk :-) God jul til deg og dine!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *