Melo Studio.

Jeg har fått oversendt nydelige pressebilder fra Melo Studio, som jeg har gledet meg til å dele på bloggen. En av mine instagram- og fotograffavoritter, Sara Medina Lind står bak dette nye designstudio som lager de fantastiske møbler i hvit ask.

bord_ask_2bord_ask_1

“Melo är handtillverkad minimalism. En blandning mellan minimalistisk design, där alla onödiga detaljer skalas bort för att få fram ett ödmjukt uttryck och ett hantverk från Dalarna, där det inte tas några genvägar i tillverkningen och där massiva material används. Nu lanserar Melo sina två första produkter, Spegel Ask och Pall Ask som säljs exklusivt på www.melostudio.se.”

pall_ask_2 spegel_ask_1

Hvit ask er noe av det vakreste jeg ser, og bordet hadde virkelig vært perfekt her i huset. Sammen med speilet, og krakken.. Hehe! Dette er virkelig et studio jeg gleder meg til å følge videre.

pall_ask_1bord_ask_3

Speilet og krakken er til salg på deres hjemmeside, melostudio.se.

Ønsker dere en fin kveld!

Fotograf: Sara Medina Lind Stylist: Pella Hedeby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *