Progress.

Jeg klarer ikke helt å unngå skrive om litt annet enn bare interiør. Det begrenser seg litt på denne tiden, med antall interiørinnlegg. Jeg drar på jobb når det er mørkt, og jeg kommer hjem når det er mørkt. Det er så lite motiverende å ta bilder når det er slik. Derfor er bloggen et perfekt sted jeg får skrive fra meg, og det er det jeg elsker med den – jeg gjør den til akkurat det jeg ønsker, og nå – litt mer om reisen min.

IMG_1887

Jeg har kommet godt i gang med opplegget rundt treningen og kostholdet. Jeg har idag hatt min andre økt denne uken, som har vært intervalltrening på mølla jeg har stående i kjelleren. Før treningen fikk jeg ryddet, støvsuget og fått plass til det jeg har av utstyr ved trappen. Det var så deilig og ikke minst motiverende. Nå måtte jeg ikke balansere over ting og tang, eller slite med hybelkaninene som er blitt så store at de nesten ble med løpebåndet rundt! Haha…

IMG_1705

Jeg har vært mest spent på opplegget rundt maten, og ble helt svett da jeg fikk papirene fra treneren min. Men ved å lese det som sto, skjønne sammenhengen og sette det i praksis, er det ikke så vanskelig. Jeg spiser ikke mye annet enn det jeg har gjort før, jeg bare passer på mengden (jeg veier ikke maten, men forholder meg til ss, ts, klype, håndfull osv.) og ikke minst at jeg spiser ofte nok. Det har vært mitt store problem, alt for få måltider gjennom dagen som endte hurtige dårlige matløsninger.

Planlegging er blitt alfa omega, og ikke minst at min kjære som er med på laget og gir meg tid og rom til å trene. Å høre de kose seg ikveld med kveldsstell, latter og sang – ja, da blir jeg motivert til å gjøre en ekstra innsats. Vell vitende om at Anders har full kontroll, og støtter meg 100%. Uten han hadde jeg ikke klart dette, da støtte betyr veldig mye for meg. Det samme med støtte og heiarop fra venner og familie. At jeg har min egen heiagjeng, er det beste i verden!

IMG_2172

Så hva tenker jeg etter en uke ? Jeg er supermotivert til å fortsette. Selv om julen er like om hjørnet, skal de neste to uker planlegges og treningsøkter gjennomføres. Jeg skal unne å kose meg med alt det gode julen har å by på, uten dårlig samvittighet og jeg skal gjennomføre hver treningsøkt med god innsats.

Jeg føler jeg er på en god veg, men jeg vet også det vil komme dager som ikke er like gode. Da må jeg jobbe med tankene mine, fokuset og motivasjonen blir; den følelsen man har når treningen er gjennomført, og jeg sitter i sofaen, nydusjet med koseklær. Lite slår den følelsen, og det må bli motivasjonen når lysten til å trene ikke er på topp!

Så var det et lite utdrag fra min hverdag i kveld også. Nå skal jeg kose meg med håndballkamp, at hodet er tømt og jeg ønsker dere en finfin kveld!

<3 Takk for at du leser!

4 Comments

 1. Chris Dec 16, 2015

  Så god du er. Hvis godstolen frister litt ekstra en dag sier jeg til meg selv at jeg har god tid til å sitte der etterpå. Heier på deg!
  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 16, 2015

   Tusen takk Chris! :-) Det er en fantastisk deilig følelse å ha gjennomført.

   God kveld til deg! Synes det er så kjekt at du alltid legger igjen et spor. Klem

   Reply
 2. Karin Dec 17, 2015

  Hei Jorid! Synes det er skikkelig gøy å lese om dette. Du har tatt grep slik jeg og mange andre burde ha gjort. Stå på!
  Håper du fortsetter å oppdatere oss litt under veis. Kjekt å lese om målene dine, milepæler under veis, hva som funker og hva som er utfordrende. Og inspirasjon på matfronten må du gjerne komme med det. Det er vel mulig å “bake inn” i interiørinnlegg også ;I)

  Reply
 3. Caroline Dec 17, 2015

  Jeg heier masse på deg, og jeg joiner deg 1. januar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *