Slår et slag for kunstig juletre.

Minnene om halvshabby, blanke kunstige juletre med grener laget av dårlig barnåletterligning ligger der fortsatt – og kunstig juletre var iallefall noe som ALDRI skulle inn i vårt hus. Edelgrana skulle handles inn (i siste liten) og stå der i all sin prakt, vannes og passes på – dufte jul!

IMG_4921

Men 2015 skulle bli det året vi (for ente gang) møtte oss selv i døren, og på stuen står et julepyntet kunstig juletre – og jeg ELSKER det! Jeg satte det sammen selv, danderte grener og jentene våre sammen med to bonusjenter på overnatting, pyntet det så fint. Minnene om stygge kunsttre er for lengst begravd, for dette ser så ekte ut at du må bort å ta på det…

IMG_4922

Med lillesøster som har hatt barneastma og et hus varmere enn varmt, vannbåren varme og undertegnede som ikke eier grønne fingre – ble løsningen enkel i år. Jeg kom over Victoria treet inne på bloggen til Villa von Krogh, og tok et kjapt google-søk – ringte til Bohus Verdal og fikk lagt av ett. Det var for fint til at det skulle gå fra meg, og til en overkommelig pris. Det vi har er 210 cm høyt og uten LED-lys, og kostet 3999,- Det med LED-lys koster 4999,- Men julestjernen skal i toppen, og det går kun med de tradisjonelle lysene. Jeg savner dog den gode gode grantreduften, men kompanserer med duftlys og julestemningen kommer sigende likevel!

Hva tenker du om kunstig juletre? Legg meg til på snap, noeblog, om du ønsker å se treet ferdig pynett + mye annet gøy!

Vi har en skikkelig kosehelg! Overnattingsbesøk, middag til pappa med fam i går, middag i dag til svigers med fam og i morgen kveldsmat med mamma og fam. Anders reiser på nordsjøen Mandag, så vi koser oss virkelig med pappaen i huset og kommer til å savne han veldig i julen! <3

Ønsker dere en god helg!

6 Comments

 1. Chris Dec 19, 2015

  Så fint tre og flott duk under. Vi har og juletre i plast og jeg er veldig fornøyd med det. Vi har reist til fjells på en hytte og skal være her til onsdag.
  Ha en fin lørdagskveld.

  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 19, 2015

   Kos dere og nyt dagene :) Klem

   Reply
 2. ida Dec 20, 2015

  Hei vennen. Jeg tenker akkurat likt som deg. Jeg har vokst opp med granbarlukt (forøvrig sigar også..hehe) til jul. Sigartradisjonen overførte jeg heldigvis ikke i eget hus, men de første årene var det kun edelgran som var jul. Og selvsagt ekte. Jeg kan ikke skylde på verken vannbåren varme eller barneastma, men etter at jeg gikk for kunstig for 3 år siden, så har det ikke vært fristende å gå tilbake til ekte. Det er SÅ deilig å slippe barnåler OVERALT! For min erfaring er at uansett om man pleier det og gjør akkurat de rette tingene, så vil det drysse. Og for en med unormal høy edderkopp skrekk (alle størrelser), så var ikke valget sååå vanskelig ???? treet ditt var kjempefint..jeg har en dårlig kopi.. så jeg får se om jeg finner ett nytt ett på tilbud etter jul ????
  Ønsker deg og dine en riktig god jul.
  Klemmer fr Ida

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 20, 2015

   Tusen takk, for hyggelig kommentar. Helt enig med deg, barnåler over alt er noen’herk’!

   Good jule fine Ida! <3

   Reply
 3. Hege Dec 22, 2015

  Neste år blir det kunstig her og! 100% sikkert!!
  Er foten fast?
  Nydelig tre dette, tror jeg må sjekke ut Bohus. ????
  Hvordan er greinene? Tåler de litt tyngde?
  Klem fra Hege

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 22, 2015

   Det er supert! Grene tåler en del tyngde synes jeg :-) Betalte 3999,- feil pris i innlegget! ;-)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *