Stopp klokka litt.

Sponset klokke

Søndag kveld, og Norge har igjen vunnet VM – herlighet for noen jenter!! Ingenting er som et  håndballmesterskap inn mot jul. I dag har vi vært på fjellet, spist middag hjemme hos bestevenner og hatt mamma og co på kveldsmat. Denne helga har gått så alt for fort, kan du ikke vær snill å stoppe klokke litt…

IMG_4901

Vi har visst det hele året, vi har snakket om at det går helt fint og at det er slik vi har valgt å leve vårt, der en pappa og kjæreste reiser på nordsjøen – uansett høytid og andre merkedager. Men jeg kjenner litt ekstra på det nå, at han reiser på jobb i morgen og ikke kommer hjem før 7. Januar. Første julen i vårt nye hus, med jentene som begynner å bli store og tradisjonene vi har lyst til å skape – i år får de bli via facetime, snapchat, meldinger og telefonsamtaler. Vi gjør det beste ut av det, julen blir super og ikke minst skal vi ha en heidundrende 6 årsdag til storesøster når han kommer hjem – det er en viktig dag det! <3

IMG_4902

Jeg har ikke rukket over og gjort alt jeg skulle til denne julen. Hvor ble Desember av?! Men jeg verdens beste familie som stiller opp, rundt mitt distré hode! Hvite kakemenn kommer med mamma, ekstrapappaen min kommer og ‘redder’ julemiddagen med sin ribbe- og brunsauskompetanse. Hornene, multene og karamellene kommer med mormor og da kan jeg si at; det blir jul i år også! Hehehe… Og jeg gleder meg!

IMG_4903

Selv om ikke julekort ble bestillt og sendt, julekakene bakt eller huset rundvasket de helgene vi har hatt fri, så har vi brukt de på å være sammen med de fineste menneskene vi kjenner. Ingenting kan måle seg med følelsen man har etter å ha vært sammen, med ungene, eller som voksne over ett glass vin, overnatting, latter og lek. I stede for å være på hver vår kant, kan vi heller skape julestemning og magi sammen!

IMG_4904

Men akkurat nå, her og nå, har jeg kunne tenkt meg å stoppe klokka litt. For å nyte noen ekstra timer med kjæresten min… Men uansett hvor fin den nye Daniel Wellington klokka mi er, så kan jeg nok dessverre ikke stoppe tiden med den! Hvis du ønsker en ny fin DW klokke, kan du bruke kodeordet ‘noeblog’ og få 15% rabatt i deres nettbutikk, (adlink) danielwellington.com.

Håper dere har hatt en flott helg, og får noen fine dager inn mot jul! Kos dere, ro ned og nyt denne magiske tiden.

<3

1 Comment

  1. Elin Dec 21, 2015

    Så trist at han blir borte i jula, det er jo ikke noe særlig. Men jeg er sikker på dere kommer til å kose dere likevel! Og så heldig du er som har så gode folk rundt deg! Det er gull verdt når tida går litt for fort. :-)

    God jul til deg og dine. Kos dere!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *