Thank you 2015!

Det er bare timer igjen av 2015, og jeg mimrer tilbake på et spennende og et litt utfordrende år. Vi flyttet inn i huset vårt i Mars, etter 2 1/2 år uten eget hus. Det har vært en fantastisk reise, det med å bygge vårt eget hus, og det har vært så deilig å finne vår plass og få familien vår samlet under ett tak igjen. Dette året har gått med på å bli kjent med eget hus, være sammen med alle de beste folka vi kjenner og være en familie.

IMG_3340

Dette året har også vært et lærerikt år for meg selv, i ny jobb og en spennende reise personlig. Jeg er så glad for at enkelte mennesker er kommet inn i livet mitt, som gjør meg til den jeg er blitt idag. Som en del av året som er gått startet jeg også på en liten reise for meg selv i starten av Desember, der jeg setter meg selv i førersetet og gjør endringer. Du kan lese alt om under kategorien new me.

Det er så mange å være glad i, så mange opplevelser, spennende ting gjennom jobb og 2016 kommer virkelig til å bli awesome!

G O D T N Y T T Å R !

Takk alle – you rock my world! ❤

Foto: via  @flamingotoes

8 Comments

 1. Chris Dec 31, 2015

  Det har vært veldig kjekt å følge deg i 2015, jeg husker når dere bodde i det andre huset. Gleder meg til fortsettelsen i 2016.

  Godt nyttår til deg og dine.

  Chris

  Reply
  • Jorid Kvam Dec 31, 2015

   Tusen takk Chris :-)

   Godt nytt år til dere og!

   Reply
 2. Hege Jan 02, 2016

  Godt Nyttår Jorid! Håper 2016 blir fantastisk! :)
  Et lite spørsmål, er du fornøyd med tredemøllen din? Jeg er litt sånn i tenkeboksen på å kjøpe meg tredemølle, men veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe.

  Reply
 3. My Jan 05, 2016

  Hei,
  Jeg lurer på hvilken tredemølle du har, og om du er fornøyd med den? :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 05, 2016

   Hei, vi har en vi kjøpte brukt på finn.no. Extreme impulse tror jeg den heter. Er godt fornøyd mtp at det er hjemmemølle! :-)

   Reply
 4. monsterscircus Jan 08, 2016

  Håber I har nydt en smuk og dejlig jul og er kommet ind i det nye år på allerbedste vis:-) Glæder mig til at følge dig endnu et år, nu med din nye inspirerende/ motiverende rejse og ikke mindst al din dejlig bolig inspiration.
  Ha en smuk dag, kram Mette

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Hei Mette,

   tusen takk for koselig tilbakemelding! :)

   Ønsker deg et deilig 2016.

   KLEM

   Reply
 5. Elin Jan 08, 2016

  God nyttår! :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *