Game over?

Nesten hver dag i 8 år (!) har jeg publisert innlegg, tatt bilder, delt fra hverdagen vår med barn, hus og hjem. Fra vi var ung og nyforelsket og ingen interesse for interiør, første graviditeten, hussalg- og kjøp, uendelig med interiørskifter og ikke minst vegen mot å bygge drømmehuset vårt. Jeg har designet blogger og hjemmesider, bistått med blogghjelp til firma og andre bloggvenner, jeg har reist og jeg har tjent penger, blitt skrevet om i aviser og fått nominasjoner. Det har vært en fantastisk reise, jeg har fått vært med på så utrolig mye gøy, fått venner for livet og jeg kan stolt si at denne reisen og interessen for sosiale medier har ført til at jeg kapret drømmejobben!

IMG_3510

Det er helt sprøtt å mimre tilbake på disse 8 årene med blogging. Hvordan blogg har forandret seg, hvordan samfunnet har forandret seg og hvordan vi velger å dele fra hverdag, hus og hjem. Som du kanskje skjønner har jeg har hatt en del tanker om bloggen den siste tiden. Det har ikke vært like hyppe oppdateringer, det er vinter og dårlig fotolys, inspirasjonen mangler og jeg har rett og slett prioritert tiden min litt annerledes – lagt bloggen litt til sides.

IMG_3511

Og jeg skal innrømme at det har vært veldig deilig å ikke tenke på bloggen. For det har vært, i perioder, litt jag om å måtte publisere innlegg, dele i alle kanaler, kommentarer, være opptatt av klikk og lesertall. Publisere innhold som har vært interessant og som har hatt gode bilder og tekst. Det å være blogger har krevd veldig mye og det har vært en STOR del av livet mitt i mange år…

IMG_3512

Så… Er dette et farvel? Slutten? Game over for NOEblog.com?

Det vet jeg ikke. Det hadde vært vemodig, å slette alt – legge NOE ned. Kanskje finner jeg tilbake når solen står på himmelen igjen hele dagen, når jeg kan ta bilder når jeg selv vil og ikke må planlegge? Eller kanskje jeg vil dele og skrive om helt andre ting – om livet, om trening eller om hverdagen. Jeg vet ikke hvordan min bloggfremtiden vil bli, men det jeg vet nå er at jeg trenger en liten pause – på ubestemt tid.

Jeg takker dere alle som har fulgt meg i mange år, som har kommentert, heiet og støttet meg. Det har vært en eventyrlig reise, jeg har lært så mye og jeg er så glad for at jeg turte å satse, gå mine egne veger og dele det jeg har delt.

“This is not goodbye!”

Jeg kommer til å fortsette å dele bilder på instagram, jeg kommer også til å fortsette dele storys på snapchat. Jeg er usikker på om jeg skal beholde noeblog-navnet, men inntil videre kan dere følge meg på begge steder under brukernavnet: noeblog.

 

29 Comments

 1. Thomas Jan 09, 2016

  Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Et voldsomt jag etter den perfekte “story” og, for min del, en motivasjonsmessig berg-og-dal-bane på nivå med SK Brann. Håper du finner motivasjonen til å fortsette på et eller annet media. Du skriver veldig bra!!

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Hei Thomas! Ja, ikke sant? Det ER veldig slitsomt og til tider krevende, og jeg savner den gode følelsen og der historier og bilder kommer av seg selv.. Kanskje kommer det tilbake! Jeg håper i grunn det, men det skal å bli deilig å koble litt av.

   Tusen takk for fin kommentar!
   Klem Jorid

   Reply
 2. Elise Jan 09, 2016

  Har fulgt deg lenge, hugsar ikkje akkurat når eg fann bloggen din, men eg hugsar barnedåpen de hadde heime i gamle huset før de reiv ned veggen! :) Det har vore ukjekt å følgje deg, men eg kan innrømme at det siste året har eg vore meir sporadisk innom bloggen og følgt deg via snapschat og Instagram i staden for. Du eg flink til å skrive, so eg håpar du ein dag finn at lysta. Inntil dess – ynskjer eg deg lykke til viare og me sjåast på insta og snap! Du har vore og er fortsatt ei stor inspirasjonskilde for meg :)

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Hei Elise! Ååh, herlighet – det er lenge siden det. Så gøy at du har fulgt meg så lenge. Det hr ikke vært en god følelse for bloggen det siste året, sporadisk, og ikke helt som jeg ønsket at det skal være.

   Tusen takk!! :-) Jeg gleder meg til å fortsette meg de andre kanalene, og hvem vet, kanskje blåses det liv i bloggen igjen.

   Reply
   • Elise Jan 09, 2016

    Uff, det skulle stå kjekt å følgje bloggen din – ikkje ukjekt! ????

    Reply
    • Jorid Kvam Jan 09, 2016

     Hihi! Jeg skjønte det ;-) Takk!

     Reply
 3. anine Jan 09, 2016

  Følger deg videre på snap og instagram❤️

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Takk Anine! ❤️

   Reply
 4. Chris Jan 09, 2016

  Det har vært utrolig kjekt å følge deg på bloggen her. Skjønner at du ikke har like mye å skrive om hele tiden og at det er godt med pause. Håper virkelig du kommer tilbake og skriver igjen. Følger deg videre på instagram og snapchat.

  Ha en fortsatt fin helg.

  Chris,

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Hei Chris! Tusen takk for hyggelig kommentar, som alltid. Det har vært veldig koselig! :-) Og kjekt du følger meg videre på IG og snap.

   Good lørdagskveld!

   Reply
 5. Ann-Christin Jan 09, 2016

  Kjære Jorid!
  Jeg forstår deg godt. Jeg hadde jo blogg selv for flere år tilbake, riktignok ikke en stor blogg som din, men rimelig skriv likevel. Og jeg kom også til et punkt når nok var nok og har ikke angret på det!
  Du har inspirert meg i åresvis og også sjarmert meg og det beste av alt – du har delt så mange fine reisetips/butikkanbwfakunger/cafe/Hotel mm – det kommer jeg til å savne!
  Jeg glemmer aldri noe på hjertet, har fulgt deg siden den slede begynnelse og det har vært en fantastisk spennende utvikling!
  Takk for at du har delt ❤️
  ACklem ????

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Hei fine gode AC! Tenk så mange år vi har kjent/visst av hverandre. Det var en fantastisk tid, Noe på Hjertet, så uskyldig og ekte. Det har jeg nok mistet på vegen, blogging har forandret seg veldig mot hvordan det en gang var. Men det har også vært veldig spennende, og det har vært litt av en reise. Så dette føles veldig bra nå, selv om det er vemodig – men hvem vet, kanskje stikker jeg snuten frem igjen.

   Takk for at du alltid har vært med! <3 Veldig takknemlig for det!
   KLEM

   Reply
 6. Ann-Christin Jan 09, 2016

  Beklager alle skrivefeil …!

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Det går helt fint <3

   Reply
 7. Caroline Jan 09, 2016

  Elsker å følge deg på Snapchat, håper aldri du slutter der <3

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Tusen takk Caroline! Jeg skal fortsette der, lover <3

   Reply
 8. Elin Jan 09, 2016

  Håper du finner tilbake blogglysten etterhvert :-) Det har vært, og er utrolig inspirerende å følge deg :-) Gjennom bloggen din, IG og snap fant jeg min interesse for interiør :-) Håper du kommer tilbake, og at du bruker mellomtiden på å gjøre ting som gir deg glede og motivasjon :-) Er stolt av å si at jeg bor på samme plass som hun med interiør bloggen, hehe :-)

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Tusen takk for veldig fin kommentar! :) <3 Så du bor i Levanger? Så gøy!
   Hvem vet, kanskje blir det å begynne igjen, inntil videre skal jeg kose meg med alt annet!

   KLEM

   Reply
 9. Kine Jan 09, 2016

  Jeg forstår avgjørelsen din godt! Og håper inderlig du kommer tilbake når inspirasjonen kommer sigende :) Følger deg i andre kanaler! <3 Klem Kine

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   :-) <3 Klem

   Reply
 10. Elin Tellefsen Jan 09, 2016

  Du er utrolig flink- et stort interiørforbilde! Forstår godt at du trenger en pause,er bare kjempeglad for at du fortsatt vil dele interiørbilder på Instagram (som sagt)
  ???? Elin

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 09, 2016

   Tusen takk Elin! ❤️

   Reply
 11. Cecilie Jan 10, 2016

  Lykke til med hva enn du bestemmer deg for. Du har vært min favoritt å følge – noe som jeg har gjort i mange år. Synes du har hatt en fin balanse av det private og interiør inspirasjon. Utrolig fine bilder. Jeg vil ha “alt”! God søndag og kos deg med familien. Cecilie

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 10, 2016

   Hei Cecilie! Tusen takk for koselig kommentar <3 Det varmer! Hvem vet, om jeg dukker opp hee i bloggverden igjen. God Søndag, her er to av fire slått ut med feber og influensa :-/ Klem

   Reply
 12. Heidi Jan 10, 2016

  Det åpnet seg en ny verden for meg da jeg høsten 2009 fant interiørbloggene. Noe på hjerte var andre bloggen jeg fant. Har siden den dagen fulgt alt du har delt. Var veldig stort for meg da jeg ble stående ved siden av deg på gardermoen for å vente på flyet til Trondheim for flere år siden☺. Tusen takk for all inspirasjon og alt du har delt med oss ❤
  Heidi

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 10, 2016

   Hei Heidi! Så gøy at du har fulgt meg siden da!! :-) Det er mange år!

   Ønsker deg en fin Søndag!
   Storklem

   Reply
 13. Karin Jan 10, 2016

  Skikkelig trist, men heldigvis mister vi deg ikke helt da. Skal fortsette å følge deg på Instagram og snap og håper du finner tilbake igjen :-) lykke til

  Reply
 14. Sukhi Jan 18, 2016

  Så trist å lese, men jeg skjønner godt hva du mener. Folk tror det er enkelt å “kun ta noen bilder og skrive en tekst”, men alt arbeidet som ligger bak krever mye tid og planlegging. Og det skal jo være gøy også!

  Vi håper selvfølgelig du kommer tilbake da bloggen din, bildene du tar og tekstene du skriver alltid fanger oppmerksomheten vår, men vi følger jo iallefall med på instagram da. Ha et fint 2016, og masse lykke til videre! :-)

  Reply
  • Jorid Kvam Jan 20, 2016

   Tusen takk dere :-)

   Vi sees på Ig! Klem

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *